سریال پوست شیر نام سریالی است که در سال 1401 در فیلم نت برای مخاطبان پخش میشود و میتوانید برای دانلود رایگان سریال پوست شیر به این پلتفرم مراجعه کنید. این سریال که یک سریال در ژانر درام است، توسط جمشید محمودی کارگردانی شده است. اینجا خبرهای مربوط به این سریال و همینطور اطلاعاتی را که تاکنون از حاشیه و اصل سریال پوست شیر منتشر شده میخوانید،همچنین لینک دانلود رایگان سریال پوست شیر در این مطلب قرار داده شده است.
دانلود رایگان سریال پوست شیر
سریال خانگی پوست شیر جدیدترین و پرطرفدارترین محصول شبکه نمایش خانگی فیلمنت است.این مجموعه قرار بود در ۳۰ شهریور ۱۴۰۱ از شبکهٔ اینترنتی فیلمنت به نمایش درآید، اما با دو روز تأخیر در ۱ مهر ۱۴۰۱ قسمت اول آن پخش شد، از آن پس نیز پخش آن تا 25 آبان ادامه داشت. فصل دوم این مجموعه از ۳۰ آذر پخش شد. این سریال بهصورت هفتگی و در روزهای چهارشنبه ساعت ۲۰ پخش شد و لینک دانلود رایگان سریال پوست شیر نیز در این مطلب قرار گرفت. طبق اطلاعاتی که تیم سازنده در اختیار رسانهها قرار دادهاند، این سریال در قالب 8 قسمت هر هفته روز چهارشنبه ساعت 8 شب در پلتفرم فیلم نت در دسترس بینندگان قرار میگیرد و ما نیز لینک دانلود رایگان سریال پوست شیر را هر هفته در اختیار شما قرار خواهیم داد.
با دانلود رایگان سریال پوست شیر متوجه می شوید که نکته قابل توجه درمورد سریالهای که از شبکه نمایش خانگی منتشر میشوند این است که برخی شبکههای ماهوارهای سریال های نمایش خانگی را بدون در نظر گرفتن حقوق سازندگان آن، پخش میکنند، از این رو عوامل سازنده فیلم و سریالها بارها با اعلام ناراضی از این موضوع، از مردم تقاضا کردند با خرید و دانلود قانونی از سازندگان حمایت کنید.
ما در ادامه این مقاله نه تنها لینک دانلود رایگان سریال پوست شیر را برای شما عزیزان قرار داده ایم، بلکه مروری دقیق بر روی آن هم خواهیم داشت.
دانلود قسمت دوم سریال پوست شیر
دانلود با کیفیت 480P Mobile دانلود با کیفیت 720P HD دانلود با کیفیت 1080P Full HD دانلود با کیفیت 1080P HQ دانلود با کیفیت BluRay
دانلود قسمت اول سریال پوست شیر
دانلود با کیفیت 480P Mobile دانلود با کیفیت 720P HD دانلود با کیفیت 1080P Full HD دانلود با کیفیت 1080P HQ دانلود با کیفیت BluRay
کارگردان سریال پوست شیر چه کسی است؟
خلاصه داستان و موضوع سریال پوست شیر چیست؟
اسامی بازیگران سریال پوست شیر در نقش های اصلی چیست؟
مشخصات سریال پوست شیر
نام سریال | پوست شیر |
کارگردان | جمشید محمودی |
نویسنده | رضا بهاروند |
تهیهکننده | نوید محمودی |
ژانر | درام و جنایی |
انتشار | ۱ مهر ۱۴۰۱ |
لیست بازیگران سریال پوست شیر
- شهاب حسینی
- پردیس احمدیه
- هادی حجازی فر
- پانته آ بهرام
- بابک کریمی
- بانیپال شومون
- مهرداد صدیقیان
- نیلوفر کوخانی
- علیرضا کمالی
- علی اوسیوند
- احسان امانی
- بهزاد خلج
- ژیلا شاهی
- آناهیتا افشار
- رضا بای
سابقه بازیگران در سریال های نمایش خانگی
این سریال دومین حضور شهاب حسینی پس از سریال شهرزاد ساخته حسن فتحی در شبکه نمایش خانگی است. هادی حجازیفر که با فیلمهای سینمایی ساخته محمدحسین مهدویان به شهرت رسید و حالا با فیلم سینمایی «موقعیت مهدی» به عنوان کارگردان و بازیگر روی پرده سینما است و سریال تلویزیونی «عاشورا» را هم در دست تولید دارد. حجازیفر در کارنامه بازیگری خود بازی در سریال شبکه نمایش خانگی «ممنوعه» را ثبت کرده است.حجازی فر و شهاب حسینی برای اولین بار در این سریال مقابل یکدیگر ایفای نقش می کنند.
پردیس احمدیه بازیگر فیلم سینمایی «لامینور» ساخته داریوش مهرجویی و سریال شبکه نمایش خانگی «نوبت لیلی» به کارگردانی و تهیه کنندگی روح الله حجازی که هماکنون درحال پخش هستند.
«پوست شیر» سومین حضور پانته آ بهرام در شبکه نمایش خانگی است. بهرام و شهاب حسینی سال ها پس از فیلم «وکیل»، سریال خاطره انگیز «پلیس جوان» و فیلم «بچه های ابدی» ؛ در این سریال مقابل یکدیگر ایفای نقش می کنند.
«پوست شیر» سومین حضور آناهیتا افشار در سریال های شبکه نمایش خانگی پس از «قورباغه» و «آنها» است. او پیش از این در آثاری چون فیلم سینمایی «هفت و نیم» با برادران محمودی همکاری داشته است.«پوست شیر» اولین حضور ژیلا شاهی در شبکه نمایش خانگی است.او برای فیلم سینمایی«قصر شیرین» نامزد سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل زن و برای فیلم سینمایی«موقعیت مهدی» نامزد سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول زن شده است.
«پوست شیر» سومین حضور بابک کریمی در شبکه نمایش خانگی بعد از سریال های موفق «می خواهم زنده بمانم» و «خاتون» است.
«پوست شیر» سومین حضور علیرضا کمالی در سریال های شبکه نمایش خانگی و دومین همکاری وی با برادران محمودی بعد از فیلم سینمایی «هفت و نیم» است.
«پوست شیر» سومین حضور مهرداد صدیقیان در سریال های شبکه نمایش خانگی و اولین همکاری وی با برادران محمودی است.
عوامل سریال پوست شیر
- نویسنده: رضا بهاروند
- کارگردان:جمشید محمودی
- تهیه کننده:نوید محمودی
- طراح لباس: شیده محمودزاده
- مدیر فیلمبرداری: مرتضی غفوری
- تدوین: سارا آهنی
- طراح صحنه: مهدی موسوی
- مدیر صحنه: وحید سالارکیا
- سرپرست گروه دکور: علی مهری جعفرآبادی
- مدیر صدابرداری: امیر شاهوردی
- صداگذار: حسین قورچیان
- صدابرداری: سیوان محمودی
- موسیقی: بامداد افشار
- مدیر تولید: امیر نشاط و وحید مشاری
- طراح چهره پردازی: عظیم فراین
- طراح بدلکاری: امیرمحسین خنجری
- مدیر تدارکات: مهدی عباسی پور
برادران محمودی کارگردان سریال پوست شیر
جمشید محمودی متولد ولایت پران افغانستان و 41 سال سن دارد و از تبعه های افغان حاضر در ایران می باشد که از شش سالگی در ایران سکونت داشته و و تا جز افراد با سابقه در سینمای ایران محسوب می شود و فیلم های سینمایی زیادی را در ایران کارگردانی و نویسندگی کرده است و همچنین در سال های 96 الی 98 دو سریال را برای شبکه دوم تلویزیون ایران کارگردانی کرده است و تا کنون سابقه حضور در شبکه نمایش خانگی را در رزومه کاری خود نداشته است و سریال جدید پوست شیر قرار است اولین تجربه حضور محمودی در شبکه نمایش خانگی باشد. از سری کار های مطرح محمودی میشود به چند متر مکعب عشق اشاره کرد که با این فیلم در جشنواره های داخلی و بین المللی درخشید و توانست جوایز متععدی را به دست آورد.
برادران محمودی اینبار هم همانند فیلم های قبلی خود قرار است که در پوستر شیر کنار یکدیگر باشند نوید و جمشید محمودی فیلم های زیادی را باهم همکاری کرده اند از هفت و نیم دقیقگ رفته تا چند متر مکعب عشق و….نوید محمودی در پوست شیر ترجیح داده است که سمت تهیه کنندگی را در این سریال بر عهده داشته باشد و در کنار برادرش قرار است که اولین تجربه حضور خود را در شبکه نمایش خانگی رقم بزنند. رزومه برادران محمودی شبیه هم می باشد چرا که هر دو در کنار هم در یک اثر سینمایی حضور داشته اند یا نوید محمودی کارگردان بوده است و جمشید محمودی نویسندگی آن اثر را بر عهده داشته است یا بلعکس به همین علت آنها دارای یک روزمه یکسان می باشند و البته جوایز و افتخارات آنها هم اکثر یکسان می باشد.
حال پس از کوله باری از تجربه در ساخت فیلم سینمایی و مجموعه تلویزیونی برادران محمودی در کنار هم قرار است که سریال پوست شیر را تولید و به پخش برسانند که دارای یک داستان هیجان انگیز و درام می باشد
معرفی سریال پوست شیر
سریال پوست شیر محصول سال 1401 کشور ایران به کارگردانی جمشید محمودی و نویسندگی داستان و فیلمنامه رضا بهاروند و جمشید محمودی که علاوه بر کارگردانی محمودی نویسندگی داستان سریال جدیدخودش یعنی پوست شیر را نیز بر عهده دارد.
این سریال که قرار بود فصل اول خود را با 20 قسمت به پایان برساند، تصمیمات جدید تهیه کننده باعث شد تا اتفاق دیگری رقم بخورد. فصل 2 سریال پوست شیر نیز با 8 قسمت به پایان می رسد و طبق حدس و گمان هایی که وجود دارد احتمال زیاد تهیه کننده قصد ادامه ی سریال تا فصل سوم را نیز دارد. اخبار تکمیلی از همین صفحه بروزرسانی خواهد شد.
آنچه بیشتر توجه مخاطبان را به خود جلب کرده است، فیلمنامه سریال است (نوشته جمشید محمودی و رضا بهاروند) که بسیاری از افراد در فضای مجازی به این موضوع اشاره می کنند که خط داستانی و خرده پی رنگ های آن باعث جذابیت کار شده و آنها را برای دنبال کردن قصه ترغیب می کند. آنچه منتقدان و تماشاگران به آن اذعان دارند این است که برخلاف اغلب سریال ها که فیلمنامه های ضعیفی دارند و یا از نیمه راه جذابیت قصه از دست می رورد، «پوست شیر» توانسته است از فصل نخست تا اینجای فصل دوم فیلمنامه قابل دفاعی عرضه کند.
از آنجا که داستان سریال با یک قتل و حل معمای آن گره خورده بود، حفظ حال و هوای معمایی و راضی کردن مخاطبی که عادت به دیدن به سریال های روز جهان دارد، کار ساده ای نبود که البته نویسندگان «پوست شیر» از پس آن برآمده اند و در هر قسمت داستان را به گونه ای روایت کرده اند که ضمن حفظ منطق روایی، شگفتی هایی هم برای تماشا داشته باشد.
از سوی دیگر کارگردانی اثر چنان درست و به اندازه بوده است که قصه خوب را به درستی ساخته و پرداخته کرده است، البته به نظر می رسد برخی قسمت ها و رویکردها می توانست سینمایی تر باشد. به نظر می رسد جمشید محمودی کارگردان اثر که پیشتر در سینما سوابق قابل دفاعی دارد در تجربه سریال خود سعی کرده است اقتضائات این مدیوم را رعایت کند؛ امری که شاید اگر کارگردان با همان استانداردهای سینمایی انجام می داد سریال بهتری نیز داشت.
و اما در کنار این دو ویژگی نمی توان از بازی های خوب تیم اصلی بازیگران سریال عبور کرد. هر یک از بازیگران در جای خود به درستی قرار گرفته اند و به اندازه نیز اکت دارند. نقش های دوم و سوم سریال همانقدر با دقت و ظرافت نوشته و اجرا می شوند که نقش اول «پوست شیر» اینگونه است. تنها نکته ای که می توان درباره بازی ها بدان اشاره کرد این است که می شد از ظرفیت شهاب حسینی در نقش کارآگاهی خبره و هوشمند استفاده کرد؛ گرچه به نظر می رسد این اتفاق هم به تعمد بوده است که شهرت شهاب حسینی بر دیگر نقش ها سایه نیفکند و هر نقش و بازیگری بتواند به خوبی جای خود را بین بینندگان باز کند.
به هر ترتیب «پوست شیر» یکی از بهترین سریال های این روزهای پلتفرم هاست و با توجه به اینکه تلویزیون هم آثار قابل اعتنایی برای پخش و تماشا ندارد لذا با اطمینان می توان گفت بحث برانگیزترین و باکیفیت ترین سریال در حال پخش همین «پوست شیر» است که کم کم به انتهای داستان خود نزدیک می شود و یکی از شگفتی های بزرگ آن را نیز به تازگی رو کرده است.
خلاصه داستان سریال پوست شیر
موضوع سریال پوست شیر درباره زندگی مردی به نام نعیم است که پانزده سال حبس را به شوق دیدن دخترش ساحل تاب آورده و به دنبال ساختن یک زندگی آرام در کنار دخترش است. همسر نعیم که از او طلاق گرفته است، سالهاست که با همسر جدید خود زندگی میکند و ساحل نیز او را پدر خود میداند. نعیم بعد از آزادی کم کم به دخترش نزدیک شده اما برای دیدن او دچار بحران بزرگی میشود.
زمان پخش سریال پوست شیر
اگر این سوال برایتان پیش آمده که پوست شیر چند شنبه ها میاد»، باید بگوییم که پخش این مجموعه در روزهای چهارشنبه و توسط پلتفرم فیلمنت صورت میگرفت.
سریال پوست شیر چند قسمت دارد؟
در پاسخ سوال سریال پوست شیر چند قسمت است؟ باید بگوییم که فصل اول این سریال 8 قسمت دارد و مدت زمان هر قسمت نیز بین 45 الی 77 دقیقه است.فصل دوم آن نیز در 9 قسمت ساخته شده است.
ژانر سریال پوست شیر
سریال پوست شیر در ژانر خانوادگی، پلیسی، درام، جنایی ساخته شده است و تماشای این فیلم برای افراد زیر 13 سال مناسب نیست!
پخش فصل دوم از چه زمانی شروع می شود؟
بنابر اتفافاتی که این روزها شاهد آن هستیم احتمال زیاد پخش فصل 2 سریال با تاخیر مواجه شود و پس از آرام شدن اوضاع پخش فصل حدید آغاز شود. اگر پخش آن بدون وقفه آغاز شود چهارشنبه 2 آذر شاهد قسمت اول از این فصل هستیم.
رده ی سنی سریال پوست شیر
تماشای این فیلم برای افراد زیر 15 سال مناسب نیست!
بازخورد
امیر عبداللهی در وبگاه شهرآرا نقشآفرینی بازیگران، کارگردانی، فیلمبرداری، داستان و موسیقی پوست شیر را تحسین کرد.نظر سوسن سیرجانی از وبگاه دیجیکالامگ در رابطه با فیلمبرداری و زاویه دید دوربین و نیز نقشآفرینی بازیگران مثبت بود اما از ریتم کند مجموعه انتقاد کرد.وجیهه امیرخانی از همشهریآنلاین شباهتهایی میان این مجموعه با کارآگاه حقیقی یافت.منتقد فرهاد خالدی از ایرنا نیز نقشآفرینی بازیگران بهویژه حجازیفر و حسینی و فیلمبرداری مجموعه را تحسین کرد و آن را نسبت به سایر مجموعههای شبکهٔ خانگی بهتر دانست اما شخصیتپردازی تعدادی از کاراکترها را مبهم توصیف کرد.
چکیدهای از ماجراهای فصل اول در پادکست رادیونت
این اولین بار است که بریدهای از اتفاقهای یک سریال به صورت پادکست منتشر میشود و مخاطبان در مدت زمان 35 دقیقه میتوانند در جریان آنچه در سریال گذشته قرار بگیرند.
پادکست با پخش موسیقی پوست شیر از نوار کاستی که مرتبط به سفر نعیم و دخترش به شمال است شروع میشود. بعد داستان به قبل برمیگردد و وقایع یکی یکی با روایت دیالوگ و موسیقی مرور میشود.
ما از هر قسمت، اتفاقهای مهمی را که شاهدش بودهایم در قالب دیالوگ، صدای موسیقی و باران و دریا و … مرور میکنیم. هرجا داستان به نقاطی احساسی میرسد، موسیقی مرتبطی با فضای آن میشنویم.
به نظر میرسد حتی افرادی که تا به حال سریال را ندیدهاند هم بتوانند با شنیدن این چند دقیقه با شمای کلی آن آشنا شوند. در هر صورت تجربه جالبی است که با حالوهوای سریال کاملا همخوانی دارد.
پادکست «پوسترشیر» در قالب «رادیو نت» به مدیریت هنری مسعود رفیع زاده و تدوین بهار فنایی آماده شده است.
پوستر سریال پوست شیر
تیزر سریال پوست شیر
بیوگرافی بازیگران سریال پوست شیر
شهاب حسینی در سریال پوست شیر در نقش سرگرد محب مشکات
شهاب حسینی بعد از مدت ها و دوری چند ساله از شبکه نمایش خانگی باز قرار است که با سریال پوست شیر به این عرصه بازگردد اخرین حضور شهاب حسینی در شبکه نمایش خانگی به سریال شهرزاد باز می گردد که توانست در آن سالها موفقیت های بیشماری را به دست آورد کمتر کسی می باشد که نقش قباد شهاب حسینی در سریال شهرزاد را دوست نداشته باشد، چرا که حسینی توانست با بازی بینظیر خود و گرفتن تیپ در نقش خود تماشاگر را با اکت های متفاوت خود به وجد آورد.حسینی با بازی در پوست شیر چهارمین تجربه حضور خود در شبکه نمایش خانگی در قالب سریال را تجربه خواهد کرد البته او یک برنامه به نام همرفیق را هم در شبکه نمایش خانگی دارد در رزومه کاری خود دارد که در سال های 98 الی 99 در شبکه نمایش خانگی منتشر گردید.
شهاب حسینی زادهٔ ۱۴ بهمن ۱۳۵۲ بازیگر، فیلمساز و مجری ایرانی است. حسینی در سال ۱۳۸۷ با بازی در فیلم سوپر استار جایزهٔ سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول مرد جشنواره فیلم فجر را دریافت کرد. وی در جشنواره فیلم کن ۲۰۱۶ با ایفای نقش در فیلم فروشنده به کارگردانی اصغر فرهادی، توانست جایزهٔ بهترین بازیگر مرد جشنواره فیلم کن را به خود اختصاص بدهد. همچنین او خرس نقرهای بهترین بازیگر مرد جشنواره بینالمللی فیلم برلین ۲۰۱۱ را بههمراه گروه بازیگران فیلم جدایی نادر از سیمین کسب کرد. وی در سال ۱۳۷۴ ازدواج کرد و دو فرزند دارد.
نقطه مشترک تمامی کاراکترهای پوست شیر این است که همگی آنها درد مشترک و غم مشترک دارند. سرگرد محب مشکات با اینکه در نقطه مقابل رفتارهای نعیم و رضا پروانه است اما در یک موضوع با آنها مشترک است و آن هم غم و اندوهی است که به واسطه از دست دادن دخترانشان آنها را رها نمیکند. مشکات دیگر نمیتواند بعد از مرگ دخترش به زندگی عادی باز گردد و تنها چیزی که میتواند آلام او را تسکین دهد پیدا کردن قاتل دختر نعیم است.
هادی حجازی فر در نقش نعیم
در کنار شهاب حسینی نیز هادی حجازی فر در کنار او قرار است به ایفای نقش بپردازد که حجازی فر هم قرار است که سومین حضور خود را با سریال ایرانی پوست شیر در شبکه نمایش خانگی تجربه نماید
هادی حجازی فر زادهٔ ۳۱ خرداد ۱۳۵۵ بازیگر، کارگردان و فیلمنامهنویس ایرانی است. حجازیفر نخستین فیلم سینماییاش را با نام موقعیت مهدی با موضوع زندگی مهدی باکری در سال ۱۴۰۰ ساخت و خودش نقش اصلی فیلم را ایفا کرد. وی در جشن خانهٔ تماشاخانه (سینما) و جشن منتقدان برندهٔ جایزه و در سیوپنجمین جشنوارهٔ فیلم فجر نامزد دریافت جایزهٔ بهترین بازیگر نقش مکمل مرد شدهاست. در یک نظرسنجی اینترنتی نیز بهعنوان بهترین بازیگر مکمل مرد برای نقش «کمال» در فیلم ماجرای نیمروز در سیوپنجمین دوره جشنوارهٔ فجر از نگاه تماشاگران شناخته شد.همچنین در چهلمین دوره جشنواره فیلم فجر برنده سیمرغ بهترین کارگردان فیلم اول برای فیلم موقعیت مهدی شد.
نعیم یک آدم شکست خورده است. او در زندگیاش تنها امید و تکیهگاهش برای ادامه حیات دخترش ساحل است. اگر نعیم بعد از حادثه تراژیک از دست دادن دخترش به دنبال مسببین این اتفاق میرود تنها دلیلش این است که مرهمی بر دل زخم خورده و دلشکستهاش باشد. از این زاویه تلاش نعیم را میتوان شبیه به فعالیتهای جاوید در سریال یاغی دانست. جاوید هم به غیر از خواهرش هیچ کسی را در این دنیا نداشت و عشق او به ابرا باعث شده بود تمام زندگیاش را بدهد تا بتواند ابرا را دوباره ببیند.
پانته آ بهرام در نقش لیلا
اما بر خلاف حسینی و حجازی فر که در این سریال حضور دارند پانته آ بهرام که در سریال پوست شیر به تازگی به عنوان بازیگر این سریال معرفی شده است از نظر حضور در شبکه نمایش خانگی دارای روزمه پرکار تری می باشد چرا که بهرام هم اکنون سه سریال آماده پخش در شبکه نمایش خانگی را دارد که یکی از آنها سریال پدر گواردیولا می باشد و دیگری اسفندیار حال باید دید سریال پوست شیر که قرار است با ستارگان مطرح سینمای ایران به شبکه نمایش خانگی ورود پیدا کند در جذب مخاطب موفق خواهد بود یا خیر چرا که این روزها سریال یاغی یکه تاز نمایش خانگی می باشد و توانسته با داستانی متفاوت و البته بازی بینظیر بازیگران خود عرصه را بر تمامی رقبای خود تنگ کند.
پانتهآ بهرام (زادهٔ ۱۳ اسفند ۱۳۴۸ در تهران) بازیگر اهل ایران است. او برای بازی در فیلم و تئاتر نامزد و برندهٔ جوایز گوناگونی از جشنواره فیلم فجر شدهاست. فعالیت او با حضور در سری سوم مجموعه تلویزیونی آئینه (۱۳۶۸) آغاز شد و سپس همان سال در فیلم هامون ساختهٔ داریوش مهرجویی ظاهر شد. او برای ایفای نقش در بچههای ابدی (۱۳۸۵) برندهٔ سیمرغ بلورین بازیگر نقش مکمل زن از جشنواره فیلم فجر شد. او غیر از سینما و تلویزیون، در بیش از ۲۰ اجرای تئاتر نظیر مرگ یزدگرد ایفای نقش کردهاست.
لیلا با بازی پانتهآ بهرام نماد زن رنج کشیده ایرانی است که به واسطه رفتارهای همسر اول و دومش تبدیل به زنی سرخورده و تنها و بی کس شده است. نعیم او را در جوانی تنها گذاشت و به زندان رفت و همسر دومش بهزاد صحرایی هم بعد از خبر مرگ دخترش ساحل او را از خانه بیرون کرد. حالا در این موقعیت لیلا سعی میکند حتی به واسطه اهداف مشترکش با نعیم برای پیدا کردن عاملین جنایتهای مربوط به دخترش او را همراهی کند.
مهرداد صدیقیان در نقش صدرا
مهرداد صدیقیان (زادهٔ ۳۰ بهمن ۱۳۶۷) بازیگر ایرانی است. او فعالیت سینمایی خود را در سال ۱۳۸۴ با فیلم عصر جمعه آغاز کرد. صدیقیان برای نقشآفرینی در اتوبوس شب (۱۳۸۵) و ماجرای نیمروز (۱۳۹۵) نامزد دریافت سیمرغ بلورین شده است.
سال 1390 وقتی 23 ساله بود با سریال سقوط یک فرشته جلوی دوربین رفت که به شدت دیده شد اما شهرت اصلی او با سریال مدینه سال 93 آغاز شد
پردیس احمدیه در نقش ساحل
پردیس احمدیه متولد ۸ تیر ۱۳۷۱ در تهران، نوازنده و بازیگر و فارغالتحصیل کارشناسی موسیقی است.
وی از سال ۱۳۸۶ با بازی در فیلم «مقلد شیطان» وارد عرصه بازیگری شد. از مشهورترین فیلمهایی که او در آنها بازی کرده، « لاک قرمز» است که خود او نقش اول فیلم را بازی کردهاست.
احمدیه تاکنون در فیلم هایی چون «کلاس بازیگری»، «سرکوب»، «خفهگی»، «خانه دختر»، «تومان»، «لامینور»، «مجبوریم» نقشآفرینی کرده است.
وی با بازی در فیلم سینمایی «لاک قرمز» از ششمین جشنواره فیلم شهر در سال ۱۳۹۶ جایزه بهترین بازیگر زن را کسب کرد، همچنین او برای بازی در این فیلم نامزد بهترین بازیگر نقش اول زن از نوزدهمین جشن سینمایی ایران شده است.
علیرضا کمالی در نقش رضا پروانه
علیرضا کمالی (زادهٔ ۲۷ اردیبهشت ۱۳۵۹ در تهران) بازیگر ایرانی است. او فارغالتحصیل رشتهٔ بازیگری از دانشکدهٔ هنرهای زیبای دانشگاه تهران است.
او در سال ۱۳۷۹ در رشته بازیگری وارد دانشگاه هنرهای زیبای دانشگاه تهران شد و همزمان با تحصیل در رشته مذکور، در زمینه نمایش عروسکی نیز سابقه فعالیت در حوزه هنری تهران را داشتهاست. به گونهای که پس از سه سال همکاری با این مرکز به عنوان بهترین بازیگر مرد نهمین جشنواره بینالمللی تئاتر دفاع مقدس انتخاب و معرفی گردید. اولین حضور وی به صورت جدی در عرصه سینما و تلویزیون، در سال ۱۳۸۲ و در سریال شیخ بهایی به کارگردانی شهرام اسدی میباشد که وی به عنوان دستیار کارگردان فعالیت مینمود.
اولین تجربه بازیگری کمالی نژاد با بازی در نقش شمایل علی اکبر در سریال ثارالله با کارگردانی شهریار بحرانی و نویسندگی مجتبی فرآورده شکل میگیرد. این پروژه در دی ماه سال ۸۲ متوقف میشود و این امر باعث میشود اولین بازی و تصویر تلویزیونی وی پخش نگردد. در سال ۱۳۸۷ در فیلم سینمایی ملک سلیمان ایفای نقش کرد که با نقدهای مثبتی همراه بود. وی در سریال نفس به کارگردانی جلیل سامان نیز به ایفای نقش پرداختهاست.
رضا پروانه نماد رفاقت است. کسی که به خوبی پشت و پناه نعیم است و میداند که به غیر از نعیم هیچ کسی در این دنیا ارزش رفاقت را ندارد. رضا هم مانند نعیم تنها و بی کس است و با اینکه از بیماری سرطان رنج میبرد اما تنها امیدش برای زندگی خوشحال کردن نعیم است. اگرچه عشق مژگان به رضا پروانه خالصانه و صادقانه است اما رضا به واسطه مریضیاش نمیخواهد دلبسته کسی شود تا زندگی آن فرد بعد از مرگش نابود شود.
ژیلا شاهی در نقش مژگان
ژیلا شاهی از سال 1390 وارد سینما شد و بعد از بازی در چند فیلم، سال 1397 برای بازی در فیلم «قصر شیرین» به کارگردانی رضا میرکریمی، سیمرغ گرفت و توجههای زیادی را به خودش جلب کرد. بازی او در نقش همسر شهید باگری در «موقعیت مهدی»، بار دیگر او را در مرکز توجهها قرار داد.
شاهی در قسمتهای ابتدایی سریال «پوست شیر» به نسبت نقش کمرنگی داشت. تنهایی، ترس از آینده و تلاشش برای ابراز علاقه به رضا پروانه و ترغیب او برای ازدواج رسمی مشهود بود اما این نقش رفتهرفته رنگ گرفت و در قسمت جدید «پوست شیر» وارد مرحله جدیدی شد.
یکی از سکانسهای درجه یک قسمت جدید، سکانس مواجهه مژگان با بطریهای عرق و ورودش به دنیای ساقیها است. او که از ابتدا به عنوان زنی مهربان و سادهدل معرفی میشد، حالا در نقطهای قرار میگیرد که باید به تنهایی دو تا باکس پر از عرق را با خود همراه کند. ترس و نگرانی چهرهاش، آنهم در پسزمینه دیالوگهای مرد ساقی موقعیت دشوارش را کاملا دقیق به نمایش میگذارد.
بلافاصله بعد از اینکه او را با استیصال و هراس درحال حمل دو باکس بزرگ عرق وسط اتوبان تنها میبینیم، داستان به جایی میرسد که قرار است مژگان به همراه نعیم و رضا به مراکز خالکوبی برود و طناز را پیدا کند.
او اینبار با ظاهری آراسته و کاملا متفاوت از همیشه به میدان میآید. انگار حمل دو باکس عرق و پولی که به او وعده داده شده، چنان جسارتی به او داده که حالا میتواند با اعتمادبنفس کامل خودش را یکی از همان زنهایی جا بزند که برای خالکوبی به مراکزی در بالای شهر میروند.
مژگان با اینکه متوجه حساسیت شرایط میشود اما نمیگذارد سرش بینصیب بماند و در همان نقطه شروع، روی دستش یک پروانه تتو میکند؛ تتویی که به او اعتمادبنفس بیشتری میدهد اما از آن برای نمایش احساساتش به رضا پروانه هم استفاده میکند.
در پایان ماجرا حالا دیگر با مژگان قبل فاصله زیادی گرفته است. مثل یکی از اعضای باندهای خلاف، سعی میکند نقشش را به درستی ایفا کند و طناز را به رضا پروانه تحویل دهد. با اینحال کماکان همان سادهدلی از رفتارش پیداست.
میتوان گفت که ژیلا شاهی ستاره قسمت دوم این فصل بود و به احتمال زیاد از این به بعد حضور فعالتری در سریال خواهد داشت.
نقد سریال پوست شیر
این روزها به دلیل شرایط حاکم بر جامعه و عزایی که تمامی ندارد، شبکه نمایش خانگی از رونق همیشگی خود فاصله گرفته. مجموعهها براساس روال همیشگی پخش میشوند، اما دیگر رمق و انگیزهای برای تبلیغ آنها در فضای مجازی و از سوی خود پلتفرمها وجود ندارد. در این میان مسلما به بدنه شبکه نمایش خانگی که تازه در حال تثبیت جایگاه خود میان مردم بود، صدمه وارد میشود. از سوی دیگر تلویزیون وجه سرگرمکننده بودن خود را از دست داده و سینما هم به دلیل نزول استقبال مردم و عدم تمایل فیلمسازان، روزهای سوت و کوری را پشت سر میگذارند. با این وجود شبکه نمایش خانگی فعلا انگار بار مسئولیت بیشتری برای ساعتهای فراغت مردم دارد. در حال حاضر سه سریال کمدی، دو سریال درام، یک اثر تاریخی و دو مجموعه جنایی در پلتفرمهای مختلف در حال پخش هستند. از این مجموعهها دو سریال «خونسرد» و «پوست شیر» که هر دو در ژانر معمایی ساخته شده و از محصولات فیلمنت هستند، اتفاقی جدید در زمینه این ژانر در میان آثار ایرانی هستند و توانستهاند نظر مخاطبان را جلب کنند. پخش «پوست شیر» از ابتدای مهر شروع شد و تا امروز چهار قسمت از آن منتشر شده. نامهای مهمی در کنار این مجموعه هستند و با وجود تمام نقاط ضعف و قوتش، شاید اگر در روزهای بهتری فرصت پخش پیدا میکرد، میتوانست از پربینندهترین سریالهای سال ۱۴۰۱ باشد. در اینجا نگاهی داشتهایم به «پوست شیر»، سریالی که در آن همه به دنبال قاتل هستند.
به دنبال قاتل با ریتم کند
مردی به نام نعیم، پس از ۱۵ سال از زندان آزاد میشود و میخواهد سالهای نبودنش را برای دختر خود ساحل جبران کند. مادر ساحل مخالف این ارتباط است. اما اتفاقی عجیب همه چیز را به هم میریزد. قاتلی به طرز فجیعی، ساحل را میکشد و حالا نعیم به همراه محب مشکات، سرگرد اداره آگاهی به دنبال قاتل میگردند. مشکات خود در جریان یک پرونده قتلهای سریالی دختر کوچکش را از دست داده و حالا مامور حل معمای این قتل است. این خلاصهای از تمام اتفاقات مهمی است که تا به حال در سریال «پوست شیر» دیدهایم. یک پیرنگ قوی درباره جنایتی هولناک درباره یک دختر نوجوان. از این دست قصهها در صفحه حوادث روزنامهها زیاد دیده میشود و از طرفی نمونه سینماییاش را در آثار زیاد خارجی و داخلی دیدهایم. اما حالا با شاخ و برگها و ماجراهای فرعی، در سریال «پوست شیر» با قصهای طرف هستیم که نمیتوان به راحتی از کنار آن گذشت. اتفاقا شاید نکته جالب توجه درباره این سریال همین باشد که خرده روایتها قابل حدس است، اما مخاطب را رها نمیکند تا تنها خط اصلی داستان را دنبال کند و به جزییاتی که اتفاق میافتد بیتوجه باشد.
مثلا مانند اکثر سریالهای پلیسی، ما با کارآگاهی طرفیم که خود زخم خورده است و یکی از اعضای خانوادهاش را در مسیر ماموریتهایش از دست داده که هنوز کشف و شهودی درباره این موضوع اتفاق نیافتاده است. یا با وجود معرفی بیشتر شخصیتهای داستان، یک خرده روایت درباره یک زن خدمتکار وجود دارد که در هر قسمت تنها به یک سکانس کوتاه درباره او پرداخته میشود تا به وسیله آن علامت سوالی همیشه در ذهن بیننده باقیبماند. از دیگر ویژگیهای مثبت «پوست شیر» توجه سازندگان به این نکته است که این سریال در خانه و توسط همه اعضای خانواده قراراست دیده شود. به همین دلیل با وجود اینکه داستان درباره تجاوز و قتل است، اما تا حد ممکن از نشان دادن صحنههای خشن در آن پرهیز شده. به جای اصرار بر بزرگنمایی این سکانسها و میخکوب کردن بیننده از طریق به نمایشگذاشتن اتفاقات وحشتناک، این سریال در تلاش است مخاطب را هرچه بیشتر با قصه همراه کند.
اما در کنار نقاط قوت، مانند هر اثر نمایشی دیگری «پوست شیر» ضعفهایی دارد که گاهی حتی مخاطب را خسته میکند. شاید برجستهترین نقطه ضعف این سریال، عدم حفظ ریتم باشد. درست است که ما با سریال روبرو هستیم و برای پر کردن تایم ۴۵ تا ۵۰ دقیقه هر قسمت گاهی به بعضی سکانسهای کشدار احتیاج است، اما در «پوست شیر» این موضوع گاهی توی ذوق میزند. برخی سکانسها آنقدر بیدلیل کش پیدا کرده که مخاطب مدام از خود میپرسد چرا تمام نمیشود؟ مانند سکانسهای حضور نعیم و دخترش در شمال یا حضور نعیم در قهوهخانه و… شاید اگر ژانر اثر چیز دیگری بود اصلا این سکانسهای طولانی چندان آزاردهنده نمیشد. اما یکی از اصلیترین ویژگیهای ژانر معمایی، توجه به ریتمی است که متناسب با ایجاد دلهرهای که در دل مخاطب ایجاد میکند، پیش برود.
دیگر موضوعی که درباره «پوست شیر» ممکن است از حوصله برخی مخاطبان خارج باشد، بازی با زمان است. معمولا در سریالهای جنایی و معمایی، فلاشبک یکی از ارکان اصلی است که به کشف راز جنایت کمک میکند. اما «پوستشیر» کمی در این مورد زیادهروی میکند و با فلاشبکهای مدام، مخصوصا درباره ارتباط ساحل با پسر مورد علاقهاش صدرا، تا حد زیادی داستان اصلی را به حاشیه میبرد.
به هرحال اگر حوصله قصه شنیدن داشته باشید، آن هم یک داستان جنایی که با گره افکنیهای مدام، قصد منحرف کردن ذهن مخاطب را دارد، «پوست شیر» انتخاب خوبی است. البته که نباید آن را با سریالهای جنایی روز دنیا مقایسه کرد، اما در قیاس با نمونههای داخلی مخصوصا رقیبش یعنی «خونسرد»، این مجموعه باورپذیرتر است و اصل قصهگویی به شدت به دیده شدنش کمک خواهد کرد.
تجربه جدید گروه سازنده
«پوست شیر» محصول جدید برادران محمودی است. جمشید و نوید محمودی که اصالتا افغانستانی هستند، نزدیک به یک دهه است که با ساخت آثار سینمایی وارد کار حرفهای کارگردانی شدهاند. معمولا در هر اثر یکی از آنها کارگردان و دیگری نویسنده یا تهیهکننده است. البته با وجود آثار متعددی که از این دو طی این سالها تولید و اکران یا در تلویزیون پخش شده، هنوز بهترین اثرشان، اولین فیلم سینمایی بلند آنها با نام «یک مترمکعب عشق» است. برادران محمودی به دلیل ریشه و تعصبی که به سرزمین اجدادی خود دارند، اکثر آثارشان حول مهاجرین افغانستانی روایت میشود. اما آنها تا به حال یک سریال با موضوع درام خانوادگی برای تلویزیون ساختند که در زمان خود چندان نتوانست در جذب مخاطب موفق باشد. حالا آنها اولین تجربه ساخت سریال برای نمایش خانگی را از سر میگذرانند. «پوست شیر» به کارگردانی جمشید محمودی و به نویسندگی مشترک او و رضا بهاروند جلوی دوربین رفته و نوید محمودی تهیهکنندگی آن را برعهده دارد. اثری که از لحاظ ژانر و شیوه روایت، یک تجربه جدید برای برادران محمودی است. تجربهای که تا اینجا نشان میدهد، از سریال قبلی آنها در تلویزیون یعنی «دلدار» که یک داستان منفعل داشت، چند قدم جلوتر است.
البته برادران محمودی نشان دادهاند که در مسایل هدایت بازیگر و کارگردانی کار خود را بلد هستند و این ضعف فیلمنامه است که آثار آنها را با کمبود مخاطب روبرو میکند. اما اینبار، آنها رضا بهاروند، نویسنده جوانی را در کنار خود دارند که با ایدههایی نو وارد کار شده. هنوز سریال آنقدر پیش نرفته که بتوان درباره کلیت داستان آن اظهارنظر دقیقی کرد و فقط در مرحله گره افکنی و معرفی شخصیتها و مرور پیشینه آنها است. باید منتظر بازگشایی این گرهها باشیم.
در کنار سریال «پوست شیر» عوامل حرفهای دیگری هم هستند. مانند مرتضی غفوری از مدیران فیلمبرداری مطرح سالهای اخیر که حالا قابهای این سریال توسط او بسته میشود. بدون تردید یکی از نقاط قوت مهم این سریال، فیلمبرداری آن و زاویه دید دوربین است. در سریال جنایی که حرف اول را هیجان و دلهره میزند، فیلمبرداری «پوست شیر» تا حد زیادی توانسته به یک ایدهال نزدیک شود. از سوی دیگر موسیقی، طراحیصحنه و نور هم از نکات قابل توجه سریال است که کمک میکند تا قاببندی یک اثر جنایی نزدیک به استانداردهای تعریف شده این ژانر، اتفاق بیافتد.
این گروه حرفهای
گروه بازیگران سریال «پوست شیر» یکی از گروههای قوی بازیگری در سریالهای جدید شبکه نمایش خانگی است. بازیگران اصلی هادی حجازیفر و شهاب حسینی هستند. حجازیفر که بارها بازی رئال و معمولا با خشونتی مهار نشدنی از او در آثار سینمایی دیدهایم، حالا در دومین تجربه حضورش در نمایش خانگی، بازی در نقش متفاوتی را پذیرفته. نقشی که تا به حال حتی شبیه آن را در کارنامهاش نداشته. او نعیم را بازی میکند، پدری با سابقه خلافکاری در پی قاتل دختر نوجوانش. در این سریال برای اولینبار دوربین تا حد زیادی به صورت حجازیفر نزدیک شده و او باید احساسات درونی خود را با چهره و لحنش به مخاطب منتقل کند. به واسطه گریم، سن هادی حجازیفر تقریبا نزدیک ۱۰ سالی از خود واقعیش پیرتر شده و او با آرام حرف زدن و اضافهکردن یک خستگی و کلافگی به صدایش، به سن شخصیت نعیم خود را نزدیکتر کرده است. از طرفی به دلیل سابقه خلافکاری این کاراکتر، یک سری ابهامات درباره نعیم وجود دارد که حجازیفر با ریزهکاری در بازی آن حالت مرموز را از قسمت اول تا اینجای کار حفظ کرده. این بازیگر چند سال اخیر را با ساخت و بازی در فیلم «موقعیت مهدی» گذرانده و حالا «پوست شیر» شرایطی را فراهم کرده که قدرت بازیگری او را از زاویه جدید ببینیم.
شهاب حسینی دیگر بازیگر سریال «پوست شیر» هم برای دومینبار حضور در شبکه نمایشخانگی پس از مجموعه پرطرفدار «شهرزاد» را تجربه میکند. اما این مجموعه هم مانند سریال قبلی چندان بدون حاشیه برای او نبود و به دلیل اظهارنظرهایی ردباره این روزها، شایعه توقف این مجموعه را قوت بخشید. حسینی پس از فیلم «فروشنده» اصغر فرهادی و جایزه معتبری که برای آن گرفت، دیگر مجالی برای بازی در اثری قابل توجه را پیدا نکرده بود. حالا اما در «پوست شیر» با یک بازی برونگرا از او طرف هستیم. همچنین پس از سالها که از بازیاش در سریال «پلیس جوان» گذشته، او دوباره در نقش پلیسی است که گذشته خود او هم با پروندههای جنایی گره خورده. حسینی مدتها است دیگر بازیگر آرامی نیست و گاهی حتی اغراق در بازیاش دیده میشود. اما محب مشکات نقشی است که میتواند جایگاه خاصی در کارنامه او پیدا کند. بازیگر زن اصلی «پوست شیر» پانتهآ بهرام است. بهرام تا به حال نقشهای متفاوتی را بازی کرده و حالا او را در قامت یک زن که دخترش را از دست داده میبینیم. قدرت بازی او ثابت شده است و از پس نقش خود در این سریال هم به خوبی برآمده.
دیگر بازیگران این سریال پردیس احمدیه، ژیلا شاهی، علیرضا کمالی، مهرداد صدیقیان، بهزاد خلج و… هستند. علیرضا کمالی حالا پس از سالها بازی در نقشها سوم و چهارم، یک مکمل خوب و با تمپو همسان برای هادی حجازیفر است که زندگیاش جزو خرده داستانهای قابل توجه سریال هم محسوب میشود. بهزاد خلج هم به عنوان چهرهای کمتر شناخته شده در نقش دستیار محب مشکات بازی میکند. نقشی که با وجود محدود بودن به خوبی بر او نشسته و اتفاقا دیده میشود. ژیلا شاهی که از بازیگران تازه کشف شده سینما است، به عنوان مرمروزترین شخصیت سریال «پوست شیر» سکانسهای قابل توجه و رازآلودی را بازی میکند، اما هنوز مخاطب چندان با شخصیت آن آشنا نشده.
پردیس احمدیه بازیگر نقش ساخل است و چون در ابتدای سریال به قتل میرسد، فقط در فلاشبکها حضور دارد. احمدیه چندان بازی متفاوتی از خود ارایه نداده و نمیتوان خیلی درباره بازیگری او صحبت کرد. در کنار او مهرداد صدیقیان هم به عنوان پسر موردعلاقه ساحل نقشآفرینی میکند که به دلیل جنس خاص بازیاش یکی از نقاط ضعف سریال است و چندان مخاطب را با تاملات روحی کسی معشوق خود را از دست داده نزدیک نمیکند. او از مظنونین این قتل هم است، اما بازیاش به مخاطب نه حس رازآلودی میدهد و نه ترحم.
صفحه اینستاگرام سریال پوست شیر
صفحه ی رسمی اینستاگرام سریال پوست شیر از صفحات فعال در اینستاگرام بوده و اخبار این سریال را در صفحه اش به اشتراک گذاشته که بررسی اینستاگرامش، در واقع مروری است بر سریال پوست شیر و سکانس های دیدنی آن و بازیگران پوست شیر.آدرس اینستاگرام صفحه رسمی سریال پوست شیر @poosteshir.series می باشد.
مگه شهاب جان توبه نکرده بود؟؟!