اخبار بازیگرانبازیگران ایرانیبازیگران زنبیوگرافی بازیگران

ناگفته های زندگی مریم بوبانی از دوران جنگ تا مهاجرت به تهران

در این بخش بیوگرافی مریم بوبانی بازیگر معروف سینما و تلویزیون را مرور میکنیم. بیوگرافی مریم بوبانی از بازیگران زن خوب و توانمند کشورمان که بیشتر او را با سریال مختارنامه به یاد می آوریم ، به همراه اطلاعاتی از زندگی شخصی و هنری او با عکس های شخصی و ناگفته های زندگی او در دوران جنگ و مهاجرتش به تهران را میخوانیم.امروز از 0 تا 100 با بیوگرافی  مریم بوبانی آشنا میشویم. در ادامه با بازیگرآنلاین همراه باشید.

مریم بوبانی چند سال سن دارد؟

مریم بوبانی زاده ۲۶ اردیبهشت ۱۳۳۲ ‏است و ۶۸ سال سن دارد.

مریم بوبانی چند فرزند دارد؟

مریم بوبانی دو پسر به نام های یاور و آیین دارد.

تحصیلات مریم بوبانی چقدر است؟

مریم بوبانی دیپلمه و دانش آموخته کلاس های آزاد بازیگری است.

مریم بوبانی فعالیت خود را از چه سالی آغاز کرد؟

مریم بوبانی از سال 1376 تاکنون فعالیت میکند.

خلاصه بیوگرافی مریم بوبانی

نام اصلیمریم بوبانی
تاریخ تولد۲۶ اردیبهشت ۱۳۳۲ ‏(۶۸ سال)
محل تولدسنندج
محل زندگیاهواز – تهران
تحصیلاتدیپلم – دانش آموخته کلاس های آزاد بازیگری
پیشهبازیگر
سالهای فعالیت1376تاکنون
همسرسیروس احمدی فر
فرزنداندو پسر به نام های یاور و آیین

بیوگرافی مریم بوبانی

بیوگرافی مریم بوبانی

در بیوگرافی مریم بوبانی آمده است:وی متولد 26 اردیبهشت 1332 در سنندج ، بازیگر سینما و تلویزیون است

کودکی مریم بوبانی در کنار برادر ، مادر و مادربزرگش
کودکی مریم بوبانی در کنار برادر ، مادر و مادربزرگش

در بیوگرافی مریم بوبانی لازم به ذکر است او دانش آموخته کلاس های آزاد بازیگری می باشد که در اهواز بزرگ شد و فعالیت خود را را با تئاتر شروع کرد و در 44 سالگی اولین بار با فیلم مهر مادری جلوی دوربین رفت

علاقه و تشویق خانواده

من از بچگی به بازیگری علاقه‌ مند بودم و موثرترین کسی که باعث شد عاشق این حرفه شوم ، مادربزرگم بود که در بچگی ما را به تئاتر و سینما می‌ برد

من از همان زمان در ذهنم طراحی می‌کردم که روزی بازیگر خواهم شد

از تئاتر مدرسه تا جنگ

کلاس اول دبیرستان که بودم آقای خلج ، تئاتری را برای اجرا به شهر آبادان آورد و بعد از دیدن این نمایش، تصمیمم برای بازیگر شدن م، قطعی شد

زمان دانش آموزی در تئاترهای مدرسه بازی می‌ کردم و خیلی جدی این کار را ادامه می‌ دادم، اما بعد اتفاقات دیگری در زندگی‌ ام رخ داد که مرا از مسیر بازیگری دور کرد

ماجرای شروع بازیگری و شهرت غزل شاکری از 9 سالگی

ازدواج کردم ، بچه‌ دار شدم و بعد جنگ شد و آوارگی سال‌ های جنگ با دو بچه که آنها را از این شهر به آن شهر می‌ بردم تا سالم بمانند

ازدواج و وضعیت تاهل مریم بوبانی

بیشترین جستجوها در بیوگرافی مریم بوبانی درباره همسر ایشان است که شما عزیزان میخواهید بدانید همسر ایشان کیست.

مریم بوبانی با آقای سیروس احمدی فر از ترانه سرایان قدیمی اهواز ازدواج کرده است که ثمره این زندگی دو فرزند بنام یاور و آیین می باشد

پسر اول یاور احمدی فر نوازنده سرشناس دف و آیین احمدی فر تنظیم کننده گروه چارتار است.

پسر بزرگش، یاور احمدی فر، بازیگری هم میکند و در فیلم رستاخیز آقای درویش دو نقش بازی کرده است.

عکس فرزندان مریم بوبانی
عکس فرزندان مریم بوبانی

مهاجرت به تهران

سال 1370 در 38 سالگی تصمیم گرفتیم از خوزستان به تهران مهاجرت کنیم تا شرایط زندگی برای بچه‌ هایم بهتر شود

در شهرهای جنگزده هیچ امکانی برای پیشرفت بچه‌ها وجود نداشت ، تهران که ساکن شدیم ، زندگی بچه‌ هایم روی روال افتاد و خاطرم از آنها که راحت شد بازیگری را دوباره شروع کردم.

همسر همراه من

همسر من به شدت همراه هست و بار زیادی از زندگی روی دوش ایشون هست ، به خاطر این که من اغلب اوقات نیستم یا شهرستانم یا به دلیل کارم خارج از کشورم

ایشون بخشی از زندگی رو که از من خالی می شوه رو پر می کنند

علایق و حقایقی درباره مریم بوبانی

در ادامه بیوگرافی مریم بوبانی مروری میکنیم بر علایق و حقایقی درباره ی او.با ما همراه باشید.

سفیر نیکوکاری

در بیوگرافی مریم بوبانی جالب است بدانید او و تورج اصلانی عکاس و فیلمبردار تجربه‌ گرای سینمای ایران و جهان؛ به عنوان سفیران موسسه خیریه نیکوکاری نینوا برگزیده شدند

فعالیت در شهرستان

من وقتی اومدم تهران همه آمال و آرزوم بازیگری بود ولی هر جا که مراجعه کردم با درِ بسته مواجه شدم

از سر ناگزیری تنها راهی که پیدا کردم که هم راه سلامتی بود و هم راهی بود که به اتکاء دانشم در این حیطه کار کنم کارگاه بود

از این ماجرا اصلن پشیمون نیستم. معمولن اینجوریه که نقطه عطف کار من رو از همین شروع کار تصویر می دونن. اما من قبل از اون تئاتر هم کار کرده بودم و حتا تئاتر هم کارگردانی کرده بود

مهریه بهاره رهنما چقدر است؟

اوقات فراغت و سفر

مطالعه می‌ کنم‌ و بیشتر رمان می خوانم؛ به مطالعه علاقه دارم و جزو بخش جدا نشدنی زندگی‌ ام است‌، سفر رفتنم هم منحصر به حضور در فیلم‌ هایی است که در شهرستان‌ ها بازی می‌ کنم

نحوه قبول نقش

برای من کلیت قصه خیلی اهمیت دارد ، بعد هم دوست دارم با بازیگر خوب کار کنم چه شناخته شده باشند و چه نباشند

شروع فعالیت هنری مریم بوبانی

بعد از ازدواج و مهاجرت به تهران ورود به گروه‌ های تئاتری برای تازه‌ واردها سخت بود، همین اتفاقی که الان هم وجود دارد، باند بازی‌ ها به آدم‌ های حتی مستعد و توانمند میدان کار نمی‌‌ دهند، آن سال‌ ها تبلیغات آموزشگاه بازیگری امین تارخ را دیدم و به آنجا رفتم. هر چند دغدغه اصلی ام بازیگری و کارگردانی تئاتر بود اما مسیر فعالیتم تغییر کرد و بازیگر شدم، اما در سینما و تلویزیون. هیچ وقت به این فکر نمی کنم که برای شروع کاری دیر است.

وی دو سال در کلاس های آزاد بازیگری بازیگری آموخت و در 1376 با بازی در مهر مادری (به کارگردانی کمال تبریزی) در نقشی فرعی بازی در سینما را آغاز کرد.

آثار ماندگار مریم بوبانی

مریم بوبانی در سریال ستایش

ستایش یک مجموعه‌ تلویزیونی ایرانی در سه فصل به کارگردانی سعید سلطانی و به نویسندگی سعید مطلبی است. به گفته کارگردان و بازیگران مجموعه، بانی و طراح این سریال ایرج قادری بوده‌است. در ساخت این سریال از فیلم واکنش پنجم اثر تهمینه میلانی اقتباس‌های فراوانی شده‌است.

در بیوگرافی مریم بوبانی آمده است وی در این سریال در نقش عمه عزیز که به ظاهر لال است هنرنمایی کرده است.

او میگوید: اساسا من بازی سكوت را دوست دارم، چون بازی در سكوت به بازیگر مجال اجرای بهتری می‌دهد، ضمن این‌كه درگیر دیالوگ شدن، انرژی بیشتری از بازیگر می‌گیرد و او را خسته می‌كند.
طبیعتا بازی در سكوت هم كار آسانی نیست. زمانی كه بازیگر می‌خواهد نقشی را ایفا كند، نیمی از آن به دیالوگ‌هایش برمی‌گردد و نیمی دیگر به ویژگی‌های آن نقشی كه هر دوی اینها با یكدیگر مخلوط می‌شوند و یك شخصیت را خلق می‌كنند، بنابراین در ارائه یك نقش خالی از دیالوگ، انتقال حس بسیار دشوارتر است و تلاش مضاعفی می‌طلبد، اما با این همه من توانستم براحتی با این نقش ارتباط برقرار كنم.

ماجرای خودکشی بیژن بنفشه خواه در نوجوانی چه بود؟
مریم بوبانی در سریال ستایش
مریم بوبانی در سریال ستایش

مریم بوبانی در سریال مختارنامه

مختارنامه یک مجموعه تلویزیونی پیرامون زندگی و قیام مختار ثقفی به کارگردانی داوود میرباقری است. این سریال به داستان مختار ثقفی مکنی به ابواسحاق، و چگونگی قیام او که پس از حادثه عاشورا به خونخواهی حسین بن علی برمی‌خیزد، می‌پردازد. این سریال در ۴۰ قسمت ۶۰ دقیقه‌ای از صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران پخش گردید. شروع پخش این سریال در تاریخ جمعه ۹ مهر ۱۳۸۹ از شبکه اول سیما بود.

فیلمبرداری سریال مختارنامه از سال ۱۳۸۲ آغاز شد و در سال ۱۳۸۸ به پایان رسید. فیلمبرداری این مجموعه در تهران، قزوین، تاکستان، ورامین، آبادان، شوشتر، شهریار، آران و بیدگل، اسلامشهر، زاویه، کویر سفیدشهر و شاهرود انجام شده‌است. همچنین سکانس‌های عاشورای این سریال در بیابان‌های روستای طرود، در نزدیکی شهرستان شاهرود فیلمبرداری شده‌است.

در بیوگرافی مریم بوبانی آمده است وی در این سریال در نقش دُلهَم، همسر زهیر بن قین هنرنمایی کرده است.

مریم بوبانی در سریال مختارنامه
مریم بوبانی در سریال مختارنامه

مریم بوبانی در سریال کلاه پهلوی

کلاه پهلوی یک مجموعهٔ تلویزیونی ایرانی در ژانر تاریخی به کارگردانی سید ضیاءالدین دری است که به تهیه‌کنندگی محمدرضا تخت‌کشیان برای پخش از شبکه اول سیما تولید شده‌است. تولید این مجموعه یک دهه به طول انجامید است.

در بیوگرافی مریم بوبانی آمده است وی در این سریال در نقش آغا بی‌بی (دایهٔ نظام صمصامی) هنرنمایی کرده است.

مریم بوبانی در سریال کلاه پهلوی
مریم بوبانی در سریال کلاه پهلوی

مریم بوبانی در سریال یادآوری

یادآوری نام یک مجموعهٔ تلویزیونی است که در شبکهٔ آی‌فیلم تولید شده‌است. این سریال با متنی از «رؤیا غفاری»، به کارگردانی حجت قاسم‌زاده اصل و به تهیه‌کنندگی «احمد زالی» در ۴۱ قسمت ۴۰ دقیقه‌ای در سال ۱۳۹۲ ساخته شده‌است. همچنین این سریال در سال ۱۳۹۴ از شبکه پنج نیز بازپخش شده‌است.

یادآوری داستان افرادی را روایت می‌کند که پس از مرگ، فرصتی دوباره برای زندگی می‌یابند. کسانی که سرنوشت، آنان را بعد از رویارویی با مرگ و بازگشت به حیات، به هم پیوند می‌زند؛ و اکنون، این نجات‌یافتگان می‌کوشند تا…

در بیوگرافی مریم بوبانی آمده است وی در این سریال در نقش عزیز هنرنمایی کرده است.

مریم بوبانی در سریال یادآوری
مریم بوبانی در سریال یادآوری

مریم بوبانی در سریال مدینه

مدینه نام مجموعه تلویزیونی به کارگردانی سیروس مقدم و به تهیه‌کنندگی زینب تقوایی که در ایام ماه رمضان سال ۹۳ از شبکه شبکه یک سیما پخش شد. داستان این فیلم دربارهٔ زنی به نام مدینه است که هم قهرمان است و هم ضد قهرمان و دچار فراز و نشیب‌هایی می‌شود.

ماجرای افسردگی شدید الناز حبیبی و 4سال دوری او از بازیگری

در بیوگرافی مریم بوبانی آمده است وی در این سریال در نقش طاهره (خواهر عبدی) هنرنمایی کرده است.

مریم بوبانی در سریال زیر پای مادر

زیر پای مادر نام مجموعه تلویزیونی به کارگردانی بهرنگ توفیقی و تهیه‌کنندگی زینب تقوایی می‌باشد. این مجموعه تلویزیونی در ماه رمضان (خرداد ماه) ۱۳۹۶ از شبکه یک سیما پخش شد و در زمستان ۱۳۹۹ این سریال در شبکه یک بازپخش شد.

در بیوگرافی مریم بوبانی آمده است وی در این سریال در نقش ثریا همسر بیژن هنرنمایی کرده است.

مریم بوبانی در سریال زیر پای مادر
مریم بوبانی در سریال زیر پای مادر

مریم بوبانی در سریال کلبه ای در مه

کلبه ای در مه یک مجموعهٔ تلویزیونی ایرانی محصول سال ۱۳۹۹ به کارگردانی حسن لفافیان و تهیه‌کنندگی سعید پروینی است که از ۱۳ خرداد ۱۴۰۰ از شبکه سه پخش گردید.فیلم‌برداری آن از سال ۱۳۹۹ و پخش آن به صورت روزانه از خرداد ۱۴۰۰ آغاز شد و آخرین قسمت از فصل اول این سریال ۳۰ تیر ۱۴۰۰ پخش شد.

این سریال در ابتدا با نام میجان در اخبار منتشر شده بود که به دلیل شیوع بیماری کرونا عوامل و کارگردان این سریال تغییر کردند و نام این سریال نیز به کلبه‌ای در مه تغییر داده شد.داستان این سریال در بستر وقایع اول انقلاب اسلامی می‌گذرد.

در بیوگرافی مریم بوبانی آمده است وی در این سریال در نقش در نقش طایه، مادر خوانده می جان و معشوقه خان بزرگ هنرنمایی کرده است.

مریم بوبانی در سریال کلبه ای در مه
مریم بوبانی در سریال کلبه ای در مه

گفتگوی خواندنی با مریم بوبانی

دلمان نیامد در ادامه بیوگرافی مریم بوبانی مصاحبه ای که با ایشان انجام شده است را برایتان درج نکنیم ، با بازیگرآنلاین همراه باشید

تصویری که از شما در سینما و تلویزیون می‌بینیم از نظر سنی خیلی زود اتفاق نمی‌افتد. برای ورود به عالم هنر دیر تصمیم گرفتید؟

کار من تصویر نبود و تئاتر کار می‌کردم. شهرستان بودم و در آن‌جا چند ‌سال نمایش بازی کردم و یک کار را , کارگردانی کرده بودم، ولی به دلایلی که مربوط به زندگی شخصی خودم و بخشی هم مربوط به جنگ بود، یک وقفه ١٨، ٢٠ ساله در کارم پیش آمد و مدتی طولانی مجبور شدم کار نکنم.

ما در خوزستان زندگی می‌کردیم و شرایط برای کار کردن فراهم نبود. ‌سال٧٠ آمدم تهران و قصدم این بود دوباره , شروع به کار کنم؛ چون فکر می‌کردم در تهران امکانات و شرایط بهتری فراهم است؛ البته این تصور من بود. سیستم باند و دسته همیشه وجود داشته، منتهی ما شهرستانی‌ها خیلی از این جریانات باخبر نبودیم. دیدم از این , مسیر به جایی نمی‌رسم و کسی به من در این مورد توجهی نمی‌کند، برای همین پیگیر شدم , تا از مسیری که مربوط به کار خودم بود، وارد شوم. ‌

همه چیز درباره بازیگران سریال خوشنام کمدی متفاوت با حضور چهره های مطرح

سال٧٣ آقای تارخ در روزنامه آگهی داده بودند که کارگاه بازیگری ترتیب دادند و نوشته بودند آرشیو تهیه می‌کنند, تا بعد از طریق آرشیو، بازیگران را معرفی کنند. من می‌دانستم این اتفاق به ماجرای تصویر ختم می‌شود, ولی این راه را تنها مسیری دیدم که هم سلامت بود و هم از طریق تلاش خودم وارد می‌شدم.

برای همین رفتم و در کلاس آقای تارخ ثبت‌نام کردم. اول برای ثبت‌نام شرایط سنی داشتند، من ۴٠سالم بود, و نمی‌پذیرفتند ولی بعد آزمون دادم و قبول کردند. ‌

سال نخست هم به‌عنوان هنرجو برگزیده از بین خانم‌ها انتخاب شدم.

پس با وجود این‌که نسبت به خیلی از همکاران‌تان دیرتر وارد کار حرفه‌ای شدید ولی برای کار حرفه‌ای, از صفر شروع کردید.

بعد از حضور در کارگاه در یک سکانس – پلان پنج دقیقه‌ای از سریال «سرنخ» کیومرث پوراحمد بازی کردم , و با همان پنج دقیقه بازی به آقای عیاری معرفی شدم که نتیجه‌اش بازی در فیلم «بودن یا نبودن» شد.

بعد به خانم رخشان بنی‌اعتماد برای «زیر پوست شهر» معرفی شدم، بعد از آن برای کار بهرام بیضایی , در «سگ‌کشی» رفتم و به این شکل مسیر کاری من ادامه پیدا کرد. خوشحال هستم , که دستم را روی زانوی خودم گرفتم و حرکت کردم.

و نتیجه‌اش از همان ابتدا کار کردن با کارگردان‌های خوبی بوده.

بله. تا امروز با خیلی از فیلمسازان شاخص سینما و تلویزیون کار کردم. در بین فیلم و سریال‌ها سراغ تئاتر هم رفتم، همان سال‌های نخست سعی کردم تئاتر کار کنم. اما تئاتری کار کردم که پشت صحنه خیلی جذابیتی, برایم نداشت و من را از کار زده کرد،

برای همین ١٠سال کار تئاتر نکردم. چون من از شهرستان آمده بودم و یک چارچوب و ذهنیتی درباره تئاتر برایم, وجود داشت اما بعد از این‌که وارد شدم دیدم خیلی چیزها متفاوت است.

از چه نظر تجربه خوبی نبود که باعث دوری شما از صحنه شد؟

ترجیح می‌دهم راجع به آن صحبت نکنم.

در طول سال‌های بازیگری تجربه کار با کارگردان‌های مطرح زیادی را داشتید، اگر بخواهید از تجربه کار, با آنها بگویید کدام ماندگار و دلچسب بوده؟

نگاهی به فیلم پالایشگاه؛ قصه‌ای جذاب و پر کشش از دفاع مقدس

ترجیح می‌دهم از آقای بیضایی بگویم؛ از دور فکر می‌کردم کارگردان خشنی هستند و همیشه از تصاویری که, از ایشان ارایه می‌شد، می‌ترسیدم که با او کار کنم، ولی اصلا این تصور درست نبود.

جدای از استاد سینما و تئاتر بودن، بشدت مهربان و همراه هستند. وقتی با یک استاد کار می‌کنید، راحت‌ترین , ماجرا مربوط به بازیگر است. من این تجربه را هیچ‌وقت فراموش نمی‌کنم، چه در تئاتری که با ایشان , کار کردم و چه در یک سکانس از فیلم «سگ‌کشی».

امیدوارم دوباره به سینمای ایران که امروز از حضور ایشان محروم است، برگردند.

نقش‌هایی که بازی کردید هرکدام روایتگر شخصیت یک زن بودند. کار با رخشان بنی‌اعتماد چطور است؟ کارگردانی که در کنار سایر دغدغه‌هایش نگاه زنانه هم دارد.

خانم بنی‌اعتماد یکی از بهترین کارگردان‌های ما هستند. روایت بنی‌اعتماد از زنان، یکی از صحیح‌ترین و درست‌ترین , روایت‌هاست. من در کار او شخصیتی که کار می‌کردم، زنی بود که سه فرزند داشت, و دخترش به دلیل فشارها و تنگ‌نظری‌های پدر و برادر تبدیل به یک بچه خیابانی شده بود.

ما خیلی وقت‌ها فقط درد را روایت می‌کنیم و هیچ‌وقت به ریشه‌ها و علل اتفاق نمی‌پردازیم، ولی خانم بنی‌اعتماد , بشدت به ریشه و منشأ اتفاقات می‌پردازند و سعی در کارگشایی از واقعیت‌ها‌ و آسیب‌های اجتماعی دارند , که در سطح کشور زیاد است و جامعه جوان را تهدید می‌کند. خانم بنی‌اعتماد تنها یک کارگردان نیست،

بلکه لایه‌های مختلف جامعه را می‌شکافد و به ریشه اتفاقات می‌رسد. این قابل احترام است.

شما بازیگری را در سینما، تلویزیون و تئاتر تجربه کردید. زبان هنر در کدام جذاب‌تر است؟

برای من هیچ تفاوتی ندارد. البته حتما سختی کار در هر سه وجود دارد، اما برای من مهم این است که کدام کار , خوب است و با کدام کار می‌توانم نقشی را ارایه دهم که قابل پذیرش باشد.

با هنر می‌شود صلح را در دنیا تثبیت کرد. جهان زیبایی که من در برابر خودم به‌عنوان چشم‌انداز از کار در, سینما و تلویزیون و تئاتر دارم، این اجازه را به من می‌دهد که در هرکدام از این مدیوم‌ها که کار خوبی باشد, و گام کوچکی به سمت فرهنگی‌شدن جامعه برمی‌دارد، حضور داشته باشم.

زندگی امروز مریم بوبانی با تجربه نزدیک به ٣٠‌سال بازیگری چطور می‌گذرد؟ جدای از بازیگری , کار دیگری هم دنبال می‌کنید؟

بیوگرافی و تصاویر رامبد جوان از گذشته تا امروز + حواشی اخیر

هر آدمی یک زندگی خصوصی هم دارد که بخشی از زمانم صرف آن می‌شود، بخشی هم مجبور هستم , برای به‌روزبودن مطالعه کنم. کمی می‌نوسیم، هم قصه، هم شعر.

گاهی هم سری به فضای مجازی می‌زنم، سینما و تئاتر می‌روم. هر چقدر زمان داشته باشم سعی می‌کنم, استفاده کنم و خودم را از دچار شدن به روزمرگی نجات دهم.

مریم بوبانی در مختارنامه
مریم بوبانی در مختارنامه
درباره بازی در مجموعه «مختارنامه» این سوال مطرح است که آیا درباره شخصیت «دلهم» اطلاعات کافی داشتید یا این که نیازمند مطالعه بودید تا ویژگی های این شخصیت را برای بازی دریابید؟
همه انسان ها نسبت به مسائل مذهبی آگاه هستند. وقتی بازیگر برای بازی در یک اثر نمایشی دعوت به کار می شود ملزم است که درباره آن شخصیت در تاریخ جست وجو کند. برای ارائه نقش «دلهم» کارگردان توضیحات لازم را به من داد. من نیز بعد از مطالعه فیلم نامه بازی در این مجموعه را پذیرفتم زیرا همکاری با «داوود میرباقری» برایم رضایت بخش است و به فیلم نامه و شیوه نگارش او علاقه مند هستم.«میرباقری» در دیالوگ نویسی تبحر خاصی دارد و شخصیت هایی که می نویسد به خصوص شخصیت زنان آثار او، قدرتمند و از انسجام خوبی برخوردار هستند؛ یعنی شخصیت های موجود در فیلم نامه های وی، سردرگم و حیران نیستند و همه به گونه ای هدفمند زندگی می کنند و این ویژگی ها برایم بسیار ارزشمند است. شخصیت «دلهم» زنی مقتدر است و در سکانس برخورد با مختار سخنان تاثیرگذاری به او می گوید که مختار را به قیام و خون خواهی از قاتلان امام حسین (ع) تشویق می کند. او شخصیتی بسیار محکم دارد. داوود میرباقری درباره شخصیت دلهم توضیحاتی به من داد و گفت:این زن باعث شروع قیام مختار می شود یعنی مختار خود قصد قیام دارد اما در تصمیمش مردد بود و همان گونه که شاهد بودید مختار با دیالوگ هایی که دلهم به او می گوید، در تصمیم خود مصمم می شود.او زنی شجاع است و از ثروت و مال خود می گذرد و در بیابان چادر می زند تا بتواند سهمی در انتقام گرفتن از شهدای صحرای کربلا داشته باشد.
شما در سکانس ماندگار نماز ظهر عاشورا نماز به جا آوردید، قرار گرفتن در آن حال و هوا و چه تاثیری روی شما گذاشت؟
فلسفه کربلا و حضور امام حسین (ع) در صحرای کربلا فلسفه مقاومت و نپذیرفتن ظلم است. من علاقه مندم در اثری فرهنگی و تاثیرگذار بازی کنم و برای ارائه نقش با تمام توان کار کنم اما بازی در اثری را که از منطق درستی برخوردار نباشد، نمی پذیرم. بازی در مجموعه «مختارنامه» بعد از «معصومیت از دست رفته» دومین تجربه همکاری ام با آقای میرباقری محسوب می شود و هر زمان پیشنهاد مجدد به من دهند با کمال میل با وی همکاری خواهم کرد.
به طور حتم هنگامی که در آن سکانس جزو یاران امام حسین (ع) نماز به جای می آوردید حس و حال خاصی داشتید؟
دغدغه ذهنی ام در آن سکانس ارائه درست نقش بود تا با ارائه درست آن صحنه کلیت کار لطمه نخورد. البته حس عجیبی داشتم که نمی توانم آن حس را برایتان ابراز کنم. قرار گرفتن به جای آن شخصیت های تاریخی حس عجیبی دارد.
سکانس اقامه نماز ظهر عاشورا توسط میرباقری بسیار با ظرافت و هنرمندانه روایت شده بود؛ از حس میرباقری و حساسیت او هنگام گرفتن این سکانس بگویید؟
آقای میرباقری حساسیت های خاص خود را در کارگردانی دارد و هنگامی که قصد گرفتن سکانسی را داشت تا آن چه که مدنظر او بود در نمی آمد از آن نمی گذشت.همه بازیگران در این سکانس تلاش خود را کردند تا به بهترین نحو بازی خود را ارائه دهند. جالب است بدانید این سکانس را در شرایط جوی بسیار سخت و در اطراف شاهرود و در گرمای بسیار بالا بازی کردیم.
هنگام شهادت همسرتان «زهیربن قین» شما در آن نما حس زیبایی داشتید؛ چه قدر میرباقری برای این پلان راهنمایی تان کرد که آن حس و حال به خوبی درآمد؟
آقای میرباقری قبل از گرفتن این پلان توضیح های لازم را داد و در واقع بقیه ماجرا به عهده ما بازیگران بود که چه درک و برداشتی از ماجرا داریم. من در این صحنه به خصوص، اندوه و حزن دلهم را ضمن این که افتخار می کردم که همسرم در جوار امام حسین (ع) به شهادت رسیده است، درک، طراحی و اجرا کردم.
اگر چه نقش «دلهم» کوتاه بود اما تاثیرگذار بود؛ آیا برای «مریم بوبانی» کوتاهی نقش بعد از سال ها تجربه تفاوتی می کند؟
خیر، به هیچ عنوان مدت نقش آفرینی برایم مهم نیست بلکه عمق نقش برایم اهمیت دارد و علاقه مند هستم نقشی را بازی کنم که جای کار داشته باشد و به روحیه و ذهنیتم نزدیک باشد و در ذهن تماشاگر باقی بماند و او را به فکر وادار کند.
نظر مردم را درباره نقش خود و مجموعه «مختارنامه» جویا شده اید؟
مردم نسبت به من لطف دارند و نظر آن ها درباره بازی ام مثبت است. مجموعه «مختارنامه» بازتاب خوبی دربین مردم دارد.
اگر حرفی درباره بازی تان در این مجموعه مانده است، بگویید.
خاطره تلخی از مجموعه «مختارنامه» دارم. من در سکانسی باید اسب سواری می کردم بنابراین با وجود این که سوارکاری یاد داشتم برای یادآوری، تمرین سوارکاری می کردم اما دو روز مانده به کلید خوردن «مختارنامه» در این تمرین ها از اسب بر زمین افتادم و بینی ام از 3 ناحیه شکست. و به این دلیل حدود بیست روز دیرتر به گروه ملحق شدم. نکته جالب دیگری که در مجموعه اتفاق افتاد این بود که بعد از گذشت 5 سال از بازی ام دوباره با من تماس گرفتند و سرلوکیشن رفتم و سکانس هایی که در گذشته با همسرم (زهیربن قین) در چادر گرفته شده بود، دوباره تکرار کردند زیرا بازیگر نقش مقابلم تغییر کرده بود.
و در آخر آرزو می‌کنم همه چیز خوب باشد و همه در آسایش و آرامش زندگی کنند. آرزوی صلح دارم در همه دنیا و امیدوارم , همه کشورهایی که در معرض جنگ هستند، به آرامش برسند و مردمان‌شان از این آوارگی, و سرگشتگی نجات پیدا کنند.

لیست آثار هنری مریم بوبانی

در ادامه بیوگرافی مریم بوبانی بازیگر زیر پای مادر باید بگوییم در جدول‌های جداگانه می‌توانید فهرست آثاری که او در آنها به هنرنمایی پرداخته است را مشاهده کنید.

کنسرت نمایش سی صد چیست؟ ماجرای قیمت های لاکچری بلیط کنسرت

آثار سینمایی

  • برای مرجان (۱۳۹۹)
  • هرماس (۱۳۹۹)
  • مهمانخانه ماه نو (۱۳۹۸)
  • سال دوم دانشکده من (۱۳۹۶)
  • زیر سقف دودی (۱۳۹۵)
  • راه رفتن روی سیم (۱۳۹۵)
  • جامه‌دران (۱۳۹۳ فقط صدا)
  • ارغوان (۱۳۹۳)
  • دلم میخواد (۱۳۹۲)
  • بی خداحافظی (۱۳۹۰)
  • مرگ کسب و کار من است (۱۳۸۹)
  • آینه‌های روبرو (۱۳۸۸)
  • ندارها (۱۳۸۸)
  • زمزمه با باد (۱۳۸۸)
  • شبانه روز (۱۳۸۷)
  • پای پیاده (۱۳۸۷)
  • خاک آشنا (۱۳۸۶)
  • محیا (۱۳۸۶)
  • هم‌خانه (۱۳۸۶)
  • باز هم سیب داری؟ (۱۳۸۵)
  • سه زن (۱۳۸۵)
  • به آهستگی (۱۳۸۴)
  • جایی برای زندگی (۱۳۸۳)
  • ماجراهای اینترنتی (۱۳۸۳)
  • یک تکه نان (۱۳۸۳)
  • اینجا چراغی روشن است (۱۳۸۱)
  • فرش باد (۱۳۸۱)
  • صنوبر (۱۳۸۰)
  • نیمه پنهان (۱۳۸۰)
  • زندان زنان (۱۳۷۹)
  • زیر پوست شهر (۱۳۷۹)
  • سگ کشی (۱۳۷۹)
  • بودن یا نبودن (۱۳۷۷)
  • عشق + ۲ (۱۳۷۷)
  • مهر مادری (۱۳۷۶)

آثار تلویزیونی

سالمجموعهکارگردانشبکه
١۴٠٠کلبه ای در مهحسن لفافیانشبکه سه
١٣٩٨ترور خاموشاحمد معظمیشبکه یک
۱۳۹٨دل‌دارجمشید محمودی و نوید محمودیشبکه دو
۱۳۹۷رهایم نکنمحمدمهدی عسگرپورشبکه سه
۱۳۹۶هاتفداریوش یاریشبکه یک
۱۳۹۶زیر پای مادربهرنگ توفیقیشبکه یک
۱۳۹۵چرخ فلکعزیزالله حمیدنژاد، بهرام عظیم‌پور و احسان عبدی‌پورشبکه اول
۱۳۹۴نفس گرممحمدمهدی عسگرپورشبکه اول
۱۳۹۳مدینهسیروس مقدمشبکه یک
۱۳۹۲یادآوریحجت قاسم‌زاده اصلآی‌فیلم
۱۳۹۲دولت مخفیعبدالحسن برزیده و راما قویدلشبکه دو
١٣٩١حیرانیکیوان علیمحمدی، امید بنکدارشبکه یک
۱۳۹۱کلاه پهلویضیاءالدین دریشبکه یک
۱۳۹۰تا ثریاسیروس مقدمشبکه یک
۱۳۸۹مختارنامهداود میرباقریشبکه یک
۱۳۸۹قصه‌ها و واقعیت‌ها
۱۳۸۹زیر هشتسیروس مقدمشبکهٔ یک
۱۳۸۸تا رهاییحسین تبریزیشبکه یک
۱۳۸۸ستایشسعید سلطانیشبکه سه
۱۳۸۸–۱۳۸۷بچه‌های بهشتخسرو معصومیشبکهٔ دو
۱۳۸۵روز رفتنجواد افشارشبکه پنج
1383-1384نسیم وصلمحسن شهابیشبکه یک
۱۳۸۳عشق گمشدهحسین سهیلی‌زادهشبکه سه
۱۳۸۶–۱۳۸۱روزگار قریبکیانوش عیاریشبکه سه
۱۳۷۷–۱۳۷۸آژانس دوستیاحمد رمضان‌زاده و …شبکه یک
۱۳۷۸–۱۳۷۷بگذار آفتاب برآیدحسین مختاریشبکه سه
۱۳۷۷پزشکانمسعود کرامتیشبکه سه
۱۳۷۷گوهر کمالعباس رنجبرشبکه یک
معرفی بابک کریمی خان نایب سرخی ها؛ از همبازی شدن با سوفیا لورن تا شهرت در ایران

تئاترهای مریم بوبانی

  • تارتوف، رؤیا نونهالی (۱۳۹۴)
  • مجلس شبیه در ذکر مصایب استاد نوید ماکان و همسرش مهندس رخشید فرزین، بهرام بیضایی (۱۳۸۴)
  • طعم آلوی جنگلی ، نوشین تبریزی (۱۳۹۲)
  • خنکای ختم خاطره ، حمیدرضا آذرنگ (۱۳۸۸)
  • شب بخیر مادر (۱۳۸۹)

صفحه اینستاگرام مریم بوبانی

مریم بوبانی ، از سلبریتی های فعال در اینستاگرام بوده و ظرف چند سال اخیر 733 پست به اشتراک گذاشته که بررسی اینستاگرامش، در واقع مروری است بر بیوگرافی مریم بوبانی و فعالیت هنری ایشان در عرصه سینما و تلویزیون. لذا برای آشنایی با سبک زندگی دیجیتالی مریم بوبانی و پشت صحنه فیلم ها و سریال هایی که ایشان در آن نقش آفرینی کرده است و بیوگرافی مریم بوبانی ، به اینستاگرامش مراجعه کنید. آدرس اینستاگرام مریم بوبانی @maryamboobani میباشد و بیش از 47 هزار دنبال کننده دارد.

صفحه اینستاگرام مریم بوبانی

۱
۲
۳
۴
۵
میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای

بازیگر انلاین

آخرین اخبار بازیگران زن و مرد سینمای ایران و جهان، عکس های جدید سلبریتی ها، عکس های بازیگران قدیمی و بیوگرافی بازیگران را در بازیگر آنلاین | بازیگرآنلاین دنبال کنید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا